{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Bonhof Wellness sponsort de Bart de Graaff Foundation via de Arctic Challenge.

wo 05 dec 2012

Bonhof Wellness sponsort de Bart de Graaff Foundation via de Arctic Challenge (13 t/m 20 januari 2013).

 

De Bart de Graaff Foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking bij het starten van hun eigen onderneming. Dit zijn onze bikkels volgens de foundation.

 

De stichting is opgericht na het overlijden van Bart de Graaff. Bart was een unieke televisiemaker en oprichter van BNN. Bart was boven alles een ondernemer in hart en nieren.

 

De Bart de Graaff foundation helpt haar bikkels bij het starten van hun eigen onderneming. Zij doen dit door middel van steun bij de organisatie van het project. In de vorm van persoonlijke en zakelijke coaching, exposure, financieel advies, ondersteuning bij de werving van sponsoren en al het andere dat nodig is om een succesvol, zelfstandig bedrijf te stichten. Zij stimuleren Bikkels hun talenten te ontwikkelen en vanuit hun passie te werken. Op die manier zijn zij het best in staat op een zelfstandige en constructieve manier hun ambities te realiseren. Zo kunnen zij uiteindelijk voorzien in hun eigen levensonderhoud. Ze zijn dan niet meer afhankelijk van derden.

 

Bonhof Wellness is bekend met levensbepalende lichamelijke beperkingen en weet als geen ander dat je vanuit een passie moet werken om je doelen te bereiken. Een steun in de rug van de Bart de Graaff Foundation is voor deze jonge Bikkels dan ook zeer welkom.

 

Daarom steunt Bonhof Wellness het team Ten Kate Huizinga accountants die voor het goede doel meedoet aan de Arctic Challenge. Het team wordt gevormd door Erik van Veen en Ronald de Rouw.

 

Voor meer informatie www.arcticbikkels.nl, www.arctic-challenge.nl en www.bartfoundation.nl

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01