{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Experience room

vr 14 feb 2014

U kunt geheel vrijblijvend gebruik maken van onze experience room of ook wel belevingsruimte of testruimte. U hoeft alleen maar een afspraak met ons te maken en wij begeleiden uw door de wereld van sauna en infrarood.
In onze af te sluiten ruimte, dus volledige privacy, bevindt zich een traditionele Finse sauna. In het plafond van de sauna is een door ons ontwikkelde zonnehemel gemonteerd en de saunabank onder de zonnehemel is extra breed zodat je hier prima op kunt liggen. De sauna en de zonnehemel worden niet gelijktijdig gebruikt.

 

Verder is er een infraroodcabine met de kortgolvige infrarood lampen (direct heat) en een infraroodcabine met de midden- tot langgolvige keramische infrarood stralers met in het plafond een LED kleurlichttherapie met 8 verschillende kleuren en 6 kleurlichtprogramma’s met een dimfunctie en een afstandsbediening.
De infraroodcabines zijn beiden uitgerust met vloerverwarming zodat het lichaam via de voetzoolreflex al wordt voorverwarmd.

 

Nieuw is de mogelijkheid om de bank en de vloer uit te rusten met een skai bekleding. Dit is van nature lekker zacht en warm en uitstekend schoon te houden.

 

Vanuit de senioren groep is de vraag ontstaan om af te zien van die “moeilijke” digitale bedieningen. Wij leveren de infrarood cabines nu ook met de gemakkelijk te bedienen dimmers met druk en draaiknop. Bij de keramische stralers geeft een verklikkerlampje de intensiteit van de straler aan.
Er kan uiteraard gedoucht worden. Handdoeken, badjassen en shampoo zijn aanwezig en natuurlijk wordt er voor een drankje gezorgd.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01