{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}
Bonhof Wellness zorgt al meer dan 35 jaar voor professionele Total Wellness oplossingen.

Interesse of advies nodig?
Om er voor te zorgen dat onze wellness specialisten voldoende tijd voor u hebben, adviseren wij u om een afspraak te maken.

Projecten Zakelijk

Architecten, Jachtbouwers, Projectontwikkelaars, Hotellerie, Bungalowparken, Wellness Centra, B&B, Sportcentra, Campings en Openbare Zwembaden zijn onze doelgroep.

 

U heeft Wellness plannen, dan zijn wij uw partner.

 

Bonhof Wellness ontwerpt, tekent in 3D en realiseert het gehele traject in samenwerking met uw aannemer en installateur.

Projecten

In Groenlo, in de Achterhoek, staat de goed geoutilleerde fabriek waar ieder project wordt voorbereid door zeer deskundige medewerkers die al jaren lang, sommigen al meer dan 30 jaar, ervaring hebben.

 

Bonhof Wellness heeft veel ervaring als het gaat om grote projecten van honderden cabines op 1 locatie, zowel sauna als infrarood.

B-lijn cabines

Ook heeft Bonhof een zogenaamde B-lijn cabine ontwikkeld. Met de B-lijn, worden in onze eigen fabriek in Groenlo, sauna- en infraroodcabines in een lagere prijsklasse geproduceerd. Wij vonden dat er tegengas moest worden geboden aan de bulk goedkope cabines die uit het buitenland komen. Vaak van inferieure kwaliteit en slechte service.

 

Deze B-lijn cabines zijn opgebouwd uit andere materialen en hebben een iets eenvoudige afwerking. De kwaliteit blijft uitstekend en de cabines worden op maat gemaakt en aangepast aan ieder project.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01