{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}
Hottubs

Geïsoleerde Hottubs van TopSpa XS

Deze Hottubs zijn ontwikkeld voor het arctische klimaat!
TopSpa XS heeft als standaard een hout gestookte kachel met inhangfilter, LED-verlichting, trap en afdek of elektrisch verwarmd met een filterinstallatie uitgerust met een filter gevuld met AFM, verwarming (3 kW), blower, tijdschakelaar, LED-verlichting, trap en afdek.
De TopSpa XS is verder voorzien van 6 zitplaatsen in een kunststof binnenkuip (polyethyleen). De Kuip is erg stabiel, omdat het gewicht en de waterdruk erg groot is, wanneer deze is gevuld met water.

Kenmerken TopSpa XS:
Dikke polyethyleen wanden van 6-8mm.
Stabiel onderstel van 18 mm watervast multiplex.
Binnenzijde van de kuip in de kleuren grijs marmer (licht) of zwart marmer (donker).
Buitenzijde wand Thermo-Pine. Thermo-Pine gebeitst of Thermo-Pine geolied. Geïsoleerde bodem 50 mm harde isolatie, opgenomen in geïsoleerde modellen. Voor geïsoleerde modellen 40 mm wandisolatie. Voor hottub hout gestookt met inhangfilter, LED-verlichting, trap en afdek of hottub met pomp filter, LED-verlichting, bubbel-systeem, tijdschakelaar, filter, AFM, warmtewisselaar, circulatiepomp, trap en afdek zijn standaard voor TopSpa XS.

Energie verbruik:
Het elektriciteitsverbruik voor verwarming en filtratie is ongeveer 6 kWh per dag. De test is uitgevoerd tijdens de wintermaanden in het arctische klimaat met een watertemperatuur van + 37 °C met een buitentemperatuur van – 30 ° C

 

Installatie:
De installatie van de TopSpa XS is eenvoudig daar de installatie vanuit de fabriek geheel is voorbereid. Alles is zo uitgevoerd dat men de installatie maar op één en de juiste manier kan aansluiten. Dit vereenvoudigt het werk en voorkomt fouten. De filterinstallatie staat in een geïsoleerde box, die perfecte aansluiting heeft met de ronding van de TopSpa XS. Uiteraard is het mogelijk om de TopSpa XS door ons te laten plaatsen.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01