{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}
Infraroodcabines

Infraroodcabines met vele variaties

Al meer dan vijventwintig jaar produceert Bonhof Wellness infraroodcabines, die in kwaliteit, technische uitvoering en bedrijfszekerheid tot de top behoren. Daar dragen de zorgvuldige verwerking van eersteklas grondstoffen en de voortdurende technische ontwikkeling toe bij.

 

Onze infraroodcabines zijn allemaal standaard voorzien van ergonomische rugleuningen, stralers/Vitae lampen bij de rug, voorzijde en benen met een innovatief bedieningspaneel aan de binnenzijde van de cabine.

 

De straler/Vitae lamp bij de benen kan apart uitgeschakeld worden en de stralers/Vitae lampen bij de rug en aan de voorzijde kunnen separaat gedimd worden.

 

LED kleur verlichting is een mogelijkheid.

Lange levensduur, fraai design

Aan de bij Bonhof Wellness ontwikkelde en gebouwde cabines worden hoge eisen gesteld met betrekking tot levensduur en design. De geprefabriceerde elementencabines en maatcabines voor de particulier, maar ook de speciale constructies voor de professional, de invalide en minder valide mens hebben al vele jaren hun deugdelijkheid bewezen.

Infraroodstralingswarmte

De zon is de grootste bron van infraroodwarmte. Alles wat leeft, groeit en bloeit heeft infraroodwarmte nodig. In de infraroodcabine wordt gebruik gemaakt van dezelfde warmte als in de zon. Deze wordt geproduceerd door infrarood verwarmingselementen. In het elektromagnetisch spectrum kennen we infrarood in drie segmenten verdeeld. De korte golf IR-A (780-1500nm), midden golf IR-B (1500-3000nm) lange golf IR-C (3000-10000nm). Bonhof Wellness produceert infrarood in alle segmenten.

 

De warmte dringt ca. 3 tot 5 mm diep in het weefsel door. Deze infraroodstraling bereikt de dieper gelegen spieren. Door regelmatig in de infraroodcabine te gaan, verbetert de conditie van het hart en worden calorieën verbrand. De infraroodcabine zorgt bovendien voor genezende en verlichtende eigenschappen bij o.a. stijve spieren, spierpijn, gewrichtspijn, blessures, reuma, ischias, acné, eczeem, hoge bloeddruk, stress en slapeloosheid. Volgens wetenschappelijke onderzoekingen nemen weefsels selectief infraroodwarmte op. Geblesseerde spieren en ongezonde weefsels nemen meer warmte op, om de genezing te stimuleren, dan gezonde weefsels. Dit noemt men resonante absorptie.

Kleur verlichting

Led kleur verlichting kan in elke infraroodcabine ingebouwd worden. Kleuren hebben invloed op onze geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Door een led kleur verlichting in de cabine te bouwen, wordt de psyche gestimuleerd en voelt men zich behaaglijk. De led kleur verlichting is gebaseerd op meerdere kleuren.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01