{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Infraroodcabines voor buiten

Bonhof Wellness bouwt naast saunacabines ook infraroodcabines voor buitengebruik.
De infraroodcabines voor buiten worden naar wens van de klant gemaakt.
Daarbij zijn de mogelijkheden vrijwel oneindig.
Denk hierbij aan de afmeting, hout soort of andere wandbekleding, veel of weinig glas, type straler, soort verlichting ect.

Bonhof Buiten Infrarood

De Bonhof buiten infrarood is een ovaalvormige cabine en heeft 2 zitplaatsen, die tegenover elkaar zijn gesitueerd. De wanden zijn dubbelwandig, voorzien van 80mm eco isolatie (natuur product). Over de eco is aan de buitenzijde een aluminium folie aangebracht, die dient als vochtwerende laag. Daarna is de buitenzijde geheel bekleed met red ceder schroten en de binnenzijde met hemlock schroten. Het dak is een kunststof volkern plaat met een overstek waaronder rondom een LED verlichting. Ook aan de buitenzijde onder de cabine is een led aangebracht. De led verlichting kan op verschillende kleuren ingesteld worden. De vloer is voorzien van van vinyl, waardoor deze gemakkelijk is schoon te houden en van een vloerverwarming.

In de cabine zijn 2 zitplaatsen gecreëerd van abachi houten banken. Iedere zitplaats is voorzien van een infrarood lamp bij de rug, een infrarood lamp onder een hoek van 45° aan de voorzijde en een infrarood lamp bij de benen. Gezamenlijk is er nog 1 infrarood lamp gemonteerd in het plafond. De Vitae infrarood lampen zijn 500W en worden afgeschermd door zwart geflockte veiligheidsroosters. Deze geflockte roosters worden niet heet en de openingen tussen de spijltjes zijn zeer klein, zodat men er niet met de vingers door kan steken. De infrarood lampen zijn het zogenaamde “direct heat”. Deze lampen hoeven niet voorverwarmd te worden en geven direct warmte. Boven iedere zitplaats is een led kleur verlichting gemonteerd. In de vloer bevindt zich een vloerverwarming, zodat het lichaam via de voetzoolreflex al verwarmd wordt. Alle lampen zijn gemakkelijk te dimmen tot een individueel programma. De infrarood lamp in het plafond en de vloerverwarming zijn gezamenlijk aan- en uit te schakelen.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01