{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Kortgolvige infraroodcabine

Uit onderzoek is gebleken dat kortgolvige warmte een betere dieptewerking heeft dan langgolvige warmte. Kortgolvige infrarood warmte (780-1500 nm) heeft naast een verkwikkend en ontspannend effect ook een therapeutisch effect op spier- en gewrichtsaandoeningen. Voor het opwekken van kortgolvige infraroodwarmte zijn quartz halogeen infraroodlampen ontwikkeld. Zodra u de infraroodcabine inschakelt, is de werking van de kortgolvige straling direct merkbaar. Het is niet nodig de lampen voor te verwarmen. Over de lampen zijn geflockte veiligheidsroosters geplaatst, die niet heet worden.

Optimaal comfort

Voor een optimaal zitcomfort is de cabine voorzien van een ergonomische rugleuning. Bovendien heeft Bonhof Wellness een innovatief bedieningspaneel, dat aan de binnenzijde van de cabine is gemonteerd, waardoor het mogelijk is dat de Vitae lampen bij de rug- en voorzijde separaat gedimd kunnen worden om zo de warmte te regelen. Het is zelfs mogelijk, met een extra bedieningspaneel, de Vitae lampen apart van elkaar te bedienen. De lamp(en) onder de bank zijn apart uit te schakelen.

Veiligheid

Om de veiligheid maximaal te garanderen, dienen de volgende voorschriften in acht te worden genomen:

 

Langdurig kijken naar de brandende lamp kan oogbeschadiging veroorzaken. Zorg dus voor een goede bescherming van de ogen.

 

Kortgolvige stralen passeren het lichaamseigen waarschudingssysteem in de opperhuid en dringen dieper door in het weefsel hetgeen eveneens beschadiging kan veroorzaken.

 

Volg daarom de voorschriften zorgvuldig op.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01