{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Bonhof Wellness is een specialist in maatwerk

Bonhof Wellness heeft zich gespecialiseerd in maatwerk. In deze zogenaamde nichemarkt is Bonhof toonaangevend. De specifieke kennis en vaardigheden van het product sauna en infrarood geven Bonhof een absolute voorsprong, waardoor zij eenzaam aan de top staan.

 

De kennis over alles wat met sauna te maken heeft, is voortgekomen uit een eigen saunacomplex waarmee in de begin jaren 80 furore werd gemaakt.
In deze jaren, waar sauna nog een vrij onbekend fenomeen was, kon Sauna Winterswijk, zoals het complex toen heette, al bogen op een goede naam.

Door de jarenlange expertise is Bonhof Wellness uitgegroeid tot de meest toonaangevende fabrikant van sauna en infrarood. In een goed geoutilleerde fabriek in Groenlo worden de meest fraaie cabines geproduceerd.
Meestal worden de sauna- en infraroodcabines in de fabriek voorbereid en op locatie geheel ter plekke getimmerd door de vakbekwame timmerlieden en meubelmakers van Bonhof Wellness.

 

Praktisch overal en op iedere plek is wel een sauna of infrarood te realiseren. Onder een schuine kap, om een schoorsteen, binnen een dakkapel, in een kelder, overal is er door ons al een cabine gebouwd. Of wat te denken van een solarium in de sauna. Dit product is door Bonhof ontwikkeld en geproduceerd. Vele Landal Greenparks en andere parken, maar ook particulieren zijn hiermee uitgerust.

 

U komt met een plan en wij zorgen voor de uitvoering. Het lijkt simpel en zo is het ook voor de medewerkers van Bonhof Wellness.

Het behoeft geen betoog, dat er vele houtsoorten mogelijk zijn. Verder is het mogelijk om een wand in de sauna van steenstrips te voorzien of een raam met een mooie reproductie van een landschap of iets dergelijks, dat geheel uitgelicht wordt. Veel glas in de sauna is een hot item. Wat is er niet mooier dan vanuit de sauna in de tuin te kijken.

 

Of zoals vroeger altijd al werd gezegd: U vraagt en wij draaien.

 

Heel Nederland inclusief de Waddeneilanden alsmede delen van Europa zijn het werkgebied van Bonhof.

 

Bonhof Wellness doet wat anderen niet kunnen en dat heet nichemarkt.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01