{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}
Kota's

Originele Finse Saunakota

 

De Saunakota heeft een doorsnee van 390cm en is zeshoekig. De zes wanden hebben ieder een lengte van 191cm en zijn van massief, 40mm dik, Noord Europees vurenhout. De balkjes zijn aan de buitenzijde afgerond en aan de binnenzijde vlak. Op een hoogte van 114cm begint het dak, dat tot in de nok een hoogte heeft van ca. 290cm.

De Kota wordt geplaatst op een geïmpregneerde grondregel.
In de voorwand een houten deur met een zeshoekig raampje met hierover spijltjes. In de wand links en rechts naast de deur ieder een uitzetraam met thermopane glas en raamboompjes. Drie bankjes van vurenhout op hoog niveau met een voetensteun. 1 vurenhouten bank op laag niveau en 2 kleine hokkers die verplaatsbaar zijn. Op de open plek voor de banken zijn drie vurenhouten vloerrooster geplaatst.
Het dak van de Saunakota is geheel bekleed met dakshingles in de kleur grijs/zwart. (optioneel in het rood of groen)
De buitenzijde kan eventueel op een door u gewenste kleur gebracht worden.

Ter completering een hout gestookte saunakachel van het type Luosto VS met een schoorsteen. De kachel heeft een capaciteit voor een sauna van 20m3. De saunakachel bestaat uit een stookruimte en een waterreservoir. Het water wordt via de kachel verwarmd en kan voor een hogere luchtvochtigheid in de sauna zorgen. Het waterreservoir is voorzien van een aftapkraan. De schoorsteen is dubbelwandig en steekt via de nok naar buiten. Het uiteinde van de schoorsteen is voorzien van een regenkap.
De kota is compleet met ons accessoirespakket.

 

Uiteraard is het mogelijk om de Kota door ons te laten plaatsen.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01