{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Geschiedenis

In 1982 startte de familie Bonhof in Winterswijk een openbare sauna. Kort daarna werd een handelsonderneming op het gebied van sauna benodigdheden toegevoegd. Spoedig werd het leveringsprogramma van de handelsonderneming uitgebreid met saunacabines, bruiningsapparatuur en enige jaren later zwembaden, whirlpools en stoomcabines.

Bonhof Groep

Aanvankelijk werden saunacabines geïmporteerd, maar al gauw werd met de overname van een timmerbedrijf, een eigen productiebedrijf gerealiseerd. Sinds begin jaren negentig worden ook infrarood warmtecabines geproduceerd.
Tot 2008 heeft Bonhof Groep in een eigen pand in Winterswijk geproduceerd alvorens naar Groenlo te verhuizen.

Van Bonhof Groep tot Bonhof Wellness

Meer dan 35 jaar geleden lag “Sauna Winterswijk” of zoals toen beter bekend als “Sauna Bonhof” aan de basis van Bonhof Groep in Winterswijk, het huidige Bonhof Wellness in Groenlo. Wat begon met het leveren van wat sauna accessoires is Bonhof Groep, door sommigen ook wel Bonhof Group genoemd, gegroeid tot een productiebedrijf. 26 jaar in Winterswijk en al weer 14 jaar in Groenlo. In een nieuw gebouwd pand direct aan de N18 op het industrieterrein de Laarberg worden sauna’s en infraroodcabines geproduceerd voor particulier en professioneel gebruik. Door ontwerp en kwaliteit behoort Bonhof Wellness tot de top in Nederland. Het leveringsprogramma kent tevens saunakachels, saunabedieningspanelen en sauna-accessoires. Maar ook voor zwembaden, chemicaliën en allerlei andere benodigdheden op wellnessgebied kan men bij Bonhof Wellness in Groenlo terecht.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01