{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Bonhof Sauna Tonneau

Bonhof Wellness heeft in eigen beheer de Bonhof Sauna Tonneau ontwikkeld. Een oerdegelijk product gemaakt in Groenlo in de Gelderse Achterhoek.

 

Als variant op de kwalitatief zeer matige Barrel Sauna, die in het buitenland wordt geproduceerd, is bij Bonhof Wellness het idee ontstaan om met de Tonneau een product in het hoogste segment te maken.

 

Volgens Encyclo is een barrel ook een in slechte staat verkerend product. Wij willen deze betekenis niet gelijk doortrekken naar de Barrel Sauna, maar gezien de matige afwerking van de Barrel Sauna vinden de vaklieden van Bonhof Wellness dat het aanmerkelijk beter en solider kan met de eigen Bonhof Sauna Tonneau.

 

Waar verschilt de Tonneau met de Barrel.

 

De naam Bonhof Sauna Tonneau dekt niet de gehele lading. De Tonneau kan eenvoudig omgebouwd worden tot infraroodcabine of zelfs tot een combinatie van sauna- en infrarood.

 

De Tonneau heeft een diameter van 240cm. Dit is ruim 20cm groter dan de meest grote barrel, die wordt aangeboden.

 

De houtkenners van Bonhof Wellness hebben bewust gekozen om de Tonneau te maken van FSC gekeurd Thermo Pine. De dikte van de Thermo Pine, geschaafd uit 50mm dikke planken, zorgt voor een optimale isolatie. Om de Tonneau zijn voldoende stalen spanbanden aangebracht die voor extra stabiliteit zorgen.

 

De Tonneau kan geheel naar wens op maat gemaakt worden. Het zogenaamde custom-made.

 

De Tonneau heeft een lengte van 510cm en een doorsnee van 240cm met 3 compartimenten. Te weten een saunaruimte, relaxruimte en een voorportaal. In alle drie de ruimtes is een rechte vloer geplaatst. De effectieve staruimte komt hiermee op 218cm. Via het overdekte voorportaal, met een afmeting van 90x230x218cm lgxbrxhg, waar aan iedere zijde een bankje is gemonteerd, komt u via een 8mm dikke glazen veiligheidsdeur in de relaxruimte. Deze ruimte met een afmeting van 160x230x218cm lgxbrxhg is voorzien van een bank, smart tv en infrarood lampen. Deze ruimte kan worden benut om lekker warm te zitten. De infrarood lampen zijn dimbaar. Verder kan deze ruimte naar eigen inzicht verder worden aangekleed.

 

Vanuit de relaxruimte gaat u wederom door een 8mm dikke glazen veiligheidsdeur naar de saunaruimte. De deuren zijn met ca. 186cm doorgang extra hoog ten opzicht van de barrels.

 

Dit is een volledige saunaruimte met een inwendige afmeting van 230x230x218cm lgxbrxhg. Via een halfrond raam met twee spijlen is het mogelijk om vanuit de sauna daglicht op te vangen of voor een mooi vergezicht. In de sauna is een L-vormige bank op hoog niveau en een rechte bank op laag niveau aangebracht en gemaakt van prachtig wit espen hout dat erg mooi contrasteert met het donkere Thermo Pine. Onder de banken is een indirecte verlichting gemonteerd met LED met diverse kleurprogramma’s en afstandsbediening. Vanwege de lengte van 230cm kan men hier volledig languit op liggen. Om een goed saunaklimaat te garanderen is de sauna uitgerust met een 10,5kW saunakachel type Euro incl. stenen en een bedieningspaneel type D waarmee de temperatuur traploos ingesteld wordt. Een LED lamp en een volledige accessoirepakket zorgen voor de finishing touch.

 

Indien mogelijk vervullen wij graag uw specifieke wensen. Zelfs is de Tonneau geschikt te maken als trekkershut in de recreatieve sector.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01