{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Bouwkundig zwembad bekleed met folie en zoutelektrolyse

Onder de rook van Doetinchem is dit fraaie zwembad met sauna ontstaan. Door de hoge grondwaterstand moest er eerst een bronbemaling worden aangelegd alvorens met het graafwerk kon worden begonnen. Op de gewapende betonvloer zijn de wanden gemetseld met grindbetonblokken. Onder waterniveau is een nis gemaakt waarin het afdek is gemonteerd met solarlamellen. Door middel van de solarlamellen wordt het zwemwater gratis door de zon verwarmd. Het bassin is bekleed met 1,5mm dikke grijze Alkor folie, waaronder eerst een ondertapijt is aangebracht. Door de hoogwater skimmers is het waterniveau in het bad op maximale hoogte gebracht. Het bad wordt gecompleteerd met een jetstream.

 
In de machinekamer een pomp/filterinstallatie met AFM filtermedium. Een frequentieregelaar zorgt voor energiebesparing. Verder zijn alle denkbare gemakken in de machinekamer ingebouwd.

 
In de resterende ruimte is een sauna gebouwd met veel glas. Een extra brede deur met 4 roestvrijstalen scharnieren maakt de sauna toegankelijk voor een rolstoel. De onderste bank is in tweeën gedeeld en kan voor de helft worden verschoven zodat hier een rolstoel kan staan.

 
In de opmaat gemaakte sauna die afgetimmerd is tot aan het plafond is ook een raampje geïntegreerd waardoor de tuin een onderdeel vormt met het geheel.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01