{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Design saunacabines in Indonesië

Bonhof Wellness beperkt haar bouwkundige kwaliteiten niet alleen tot Nederland.
Regelmatig vertoeven de vakkundige Bonhof medewerkers in België, Duitsland en Frankrijk.
Echter is Medan op Sumatra ook geen vreemde stad meer voor Bonhof. Zeer recentelijk zijn hier in een SpaClub in het hartje van Medan 2 prachtige opmaat gemaakte design sauna’s gebouwd in opdracht van SinarTeknik.

 

De beide saunacabines hebben een achterwand met antracietgrijze tegels. De voorpui is geheel uit glas en de vaste wanden met plafond zijn door ons bekleed met hemlock schroten. De fraai afgeronde banken, rugleuningen en tussenbankbekleding zorgen voor een perfect interieur. Achter de rugleuning een kleurlicht met LED voor een warme sfeer. De grote Bio-Max kachels van het Duitse fabrikaat EOS zorgen voor het juiste klimaat. Vanuit de sauna ontstaat door het vele glas een fantastische look in de spa ruimte.
De sauna’s zijn in Groenlo zoveel mogelijk gefabriceerd en in 2 grote zeewaardige kisten via Hamburg naar Medan vervoerd.

 

Met primitieve gereedschappen en enthousiaste hulp van onze Indonesische vrienden zijn de sauna’s tot grote tevredenheid overgedragen aan onze opdrachtgevers.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01