{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Fort Resort Beemster in Zuidoostbeemster

In Fort Beemster, dat van oorsprong een onderdeel was van de verdedigingslinie, heeft Frank Bart een modern wellness centrum ontwikkeld en in eigen beheer gebouwd via zijn aannemersbedrijf. Bonhof Wellness werd al in het begin stadium betrokken bij de bouw van de diverse saunacabines en de infraroodcabine op maat.
Uiteindelijk zijn het de vakmensen van Bonhof, die een prachtige grote panorama sauna met bamboe panelen hebben gebouwd. De sauna wordt verwarmd met een grote gaskachel van het Duitse merk Kusatek. Bonhof Wellness is partner van Kusatek voor Nederland. Ook de vleermuissauna, die zijn naam te danken heeft aan de vleermuizen die nog steeds in de gewelven leven, is voorzien van een energie besparende gaskachel.
Dan is er op het buitenterrein nog een kelo sauna gebouwd met in het midden alweer een Kusatek gaskachel. Door het grote stenenreservoir is de opgieting, of ook wel Löyly genoemd, een ware belevenis. Ook een zoutsteen sauna ontbreekt niet aan het wellnesscentrum. De wanden zijn opgebouwd met zoutstenen uit het Himalaya Gebergte. Hierin is indirecte verlichting verwerkt. Gecombineerd met abachi houten relaxbanken, die door Bonhof zijn ontwikkeld, is het hier goed toeven in een milde temperatuur.
Natuurlijk mag een infrarood cabine niet ontbreken. Per zitplaats kan de gast zelf, interactief, de temperatuur bepalen van de stralers. Kortom een wellnesscentrum met allure mede mogelijk gemaakt door Bonhof Wellness.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01