{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Infraroodcabine op maat

In het landelijk gelegen Amersfoort is deze design cabine geheel op locatie gebouwd.
Deze 2 persoons infraroodcabine alsmede de naastgelegen douchecabine is geheel voorzien van een glazen voorwand en glazen tussenwand. De overige wanden en het plafond zijn bekleed met de zeer luxe thermo-espen schroten. Deze schroten, voorzien van zwarte veren, zijn op de wanden horizontaal geplaatst.

 

Aan de buitenzijde van de glazen deur een roesvast stalen deurgreep en aan de binnenzijde een door Bonhof Wellness zelf gedraaide houten handgreep om verbranden te voorkomen.
De cabine is voorzien van 6 zogenaamde keramische donker stralers die infrarood warmte afgeven. De 2 stralers aan de voorzijde zijn geplaatst op een roestvaststalen zuiltje en rondom fraai betimmerd met abachi hout.

 

3 overige stralers zijn voorzien van een abachi houten ergonomische rugleuning voor een formidabele zit en onder bij de benen nog een extra straler met een abachi houten bescherming. Het bankje is gemaakt van eveneens abachi hout dat aan de voorzijde is afgerond.

 

De stralers worden aangestuurd via een bedieningspanel dat aan de binnenzijde is gemonteerd. Via het bedieningspaneel kan de temperatuur van de stralers separaat ingesteld worden.
Ter completering is in het plafond een kleurlichttherapie ingebouwd met 8 verschillende kleuren en 6 kleurlicht programma’s waarbij de LED lampen ook nog eens gedimd kunnen worden.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01