{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Privé wellness

In het Twentse Almelo is dit luxe privé project gerealiseerd. In een ruime aanbouw, die een open verbinding heeft met de zwemhal, bevindt zich de wellness ruimte met hierin een ruime sauna, met 2 raampartijen die zicht geven op de fraaie tuin, een stoom/douchecabine en een infraroodcabine.

 

De sauna heeft een zeer luxe uitvoering met een ergonomische bank, afgeronde banken, kleurlicht achter de afgeronde rugleuning, afgeronde tussenbankbekleding, 2 ramen met uitzicht over de tuin en 1 raam met uitzicht over het zwembad en een zogenaamde combikachel met een waterreservoir voor een softsaunabad.

 

De saunacabine is geheel op maat gemaakt van Elzen schroten. De infraroodcabine is eveneens gemaakt van elzen schroten en is voorzien van de zogenaamde direct heat lampen. Alle lampen zijn te dimmen zodat er van een individueel programma genoten kan worden.

 

De stoom/douchecabine is vervaardigd uit geïsoleerde elementen waarover is getegeld. De stoomproductie vindt plaats in een ruimte naast het stoombad. Op subtiele wijze is hier een kast getimmerd op wieltjes. Hierin is ruimte voor handdoeken etc. Achter in de kast bevindt zich de technische ruimte.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01