{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Saunacabines bij La Vita Lifestyleclub in Veenendaal

La Vita Lifestyle in Veenendaal heeft een nieuwe wellnessruimte in haar super sportcentrum.
Bonhof Wellness heeft het ontwerp voor de twee sauna cabines en de infraroodcabine gemaakt en voor de uitvoering gezorgd.

 

Eén sauna- en infraroodcabine zijn naast elkaar gesitueerd en als één front afgetimmerd. Aan de voorzijde en beide zijkanten is een koof gecreëerd waarachter een indirecte LED verlichting is aangebracht. In de sauna is een raampartij getimmerd, die parallel aan de bestaande ramen loopt, zodat je vanuit de sauna naar buiten kunt kijken. In de sauna zit een kleurlichttherapie achter de rugleuning met de mogelijkheid van diverse kleuren en programma’s. De kachel is een grote Euromax van het merk EOS met 60 kilo stenen, zodat een goede opgieting gegarandeerd is. De infraroodcabine is interactief te gebruiken. De gasten kunnen zelf de intentie van de lampen regelen. Iedere zitplaats heeft een lamp bij de rug, de benen en aan de voorzijde. Via een uniek overdruksysteem, ontwikkeld bij Bonhof Wellness, krijg je in de infraroodcabine nooit last van koude voeten.

 

De tweede sauna is gelijk aan de hierboven genoemde sauna echter op een andere plek gesitueerd in de smaakvol ingerichte wellness ruimte.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01