{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Wellness tuin in Ulft met zwembad, spa en sauna met solarium

In Ulft is deze prachtige wellness tuin gerealiseerd.
Bonhof Wellness was verantwoordelijk voor levering en montage van de sauna, spa en het zwembad.

 

De sauna in het poolhouse is traditioneel gebouwd met Polarfichte schroten. Tevens is de sauna verder uitgevoerd met een luxe bank indeling en afgeronde rugleuningen waarin indirecte kleurverlichting is verwerkt.
Om het geheel compleet te maken is er in het plafond een solarium geïntrigeerd en in de achterwand een raam waar we een afbeelding in hebben geplaatst.

 

De spa is van het merk Allseas spa’s. Deze spa is erg compleet met veel jets, luchtblower, ozonator, led kleurverlichting en diverse pompen. De led kleurverlichting is uitgevoerd met verschillende kleur progamma’s en een vaste kleur modus.
Verder zijn de jets allemaal onafhankelijk te regelen. Hierdoor zijn ze voor iedereen naar wens in te stellen. Dit zorgt er in zijn geheel voor dat er een perfecte massage gegeven wordt.

 

Het zwembad is geheel bouwtechnisch gemaakt, dit geeft de mogelijkheid om diepte, lengte, hoogte en vorm naar wens in te vullen. Kortom bijna alles is dan ook mogelijk.
Het zwembad is voorzien van grijze alkor gewapende folie, RGB led-verlichting, niveau-regeling, afdekking, warmte pomp, Aqua Easy Next regeling geautomatiseerde doseer-techniek, inlooptrap en een frequentie geregelde pomp.
Al deze zaken zorgen voor een prachtig zwembad die éénvoudig is in onderhoud. Door de grijze folie heeft het een azuurblauwe uitstraling. Dit geeft een prachtig warm beeld. Met gebruik van de warmte pomp wordt het water verwarmt met de warmte uit de lucht. Tevens wordt er gebruik gemaakt van een frequentie geregelde Speck Badu pomp. Hierdoor is er voor een 24 uurs filtratie gekozen. Dit is vele malen beter voor de water kwaliteit. Mede omdat deze dan ook 24 uur gemonitord wordt door de Aqua Easy Next regeling. Deze regeling zorgt voor de juiste balans in het water. De pH- en chloorwaarde worden op peil gehouden.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01