{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Instructie- en peuterzwembad op Camping Lansbulten in Aalten

Op Camping Lansbulten vlakbij het pittoreske Aalten,

heeft Bonhof Wellness in opdracht van de familie Doornink een nieuw instructie-en peuterzwembad gerealiseerd. Deze upgrade van faciliteiten heeft er voor gezorgd dat de camping de komende kampeerseizoenen weer geheel aan alle verwachtingen voldoet.

 
Het instructiebad heeft maar liefs de afmetingen van 19 meter lang, 10 meter breed en 1,39 meterdiep. Voldoende ruimte dus om lekker te zwemmen. Ook is er rekening gehouden met de toegankelijkheid van het zwembad doormiddel van een brede trap in de hoek. Dus voor oud en jong veel zwem plezier gegarandeerd!

 
Het peuterbad is ook een echte aanwinst! Met de afmetingen van 12 meter lang, 6 meter breed en een schuin aflopende vloer van 0 naar 17 cm diepte een perfecte plek om lekker te spelen. De schuine vloer is voorzien van een anti-slip folie wat er voor zorgt dat men zonder uit te glijden het water in kan lopen.

 
Het eindresultaat mag er wezen al zeggen we het zelf! De zwembaden liggen de gehele dag in de zon! Op een prachtige centrale plek midden op de camping, bij komend voordeel is dat ook hier de speeltuin zich bevindt. Dit maakt het voor ouders extra makkelijk om toezicht te houden op hun kinderen.

 
Bonhof Wellness dankt de familie Doornink voor het in ons gestelde vertrouwen om het project samen met alle andere ondernemers tot een succes te maken.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01