{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Pilotproject: zwemvijver in Winterswijk

Onderstaande reportage is een pilotproject uitgevoerd door Bonhof Wellness. Voor het eerst is er een zwemvijver gebouwd geheel in eigenbeheer.

 

Een zwemvijver is natuurlijk heel wat anders dan een zwembad, daardoor moet men het ook geheel anders benaderen. Een zwemvijver geeft een natuurlijke uitstraling en maakt het extra interessant wanneer men ervoor kiest om ook vissen te laten rondzwemmen. De zwemvijver zorgt voor extra veel leven in de tuin van libellen, kikkers, salamanders tot diverse vogelsoorten.

 

Het project is tot stand gekomen naar aanleiding van de 3D schetsen. Dit gaf ons de mogelijkheid om één en ander te fine tunen. Nadat dit is gebeurd en de aanpassingen waren doorgevoerd zijn we tot het eindresultaat gekomen zoals hieronder getoond.

 

Het gehele project is verder afgerond met een kapschuur en prachtige schutting die geleverd zijn door Houthandel Roenhorst in Westendorp. Dit geeft het totaalplaatje de finishing touch. Men kan in de avond heerlijk onder de overkapping zitten bij het vuur om over de zwemvijver uit te kijken. Wat het geheel afmaakt is natuurlijk de verlichting. Dit geeft extra sfeer in de late avonduren.

 

Houthandel Roenhorst

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01