{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}
Saunacabines

Kwaliteit van kenners

Al meer dan 35 jaar worden door Bonhof in de Gelderse Achterhoek saunacabines geproduceerd, die in kwaliteit, technische uitvoering en bedrijfszekerheid tot de top behoren. Daar dragen de zorgvuldige verwerking van eersteklas grondstoffen, de voortdurende technische ontwikkeling en bedrijfsinterne kwaliteitscontroles toe bij.

 

Een diversiteit aan sauna kachels, sauna bedieningspanelen en sauna accessoires completeren de saunacabine.

Lange levensduur, fraai design

Aan de bij Bonhof Wellness ontwikkelde en gebouwde saunacabines worden hoge eisen gesteld met betrekking tot levensduur en design. Zo verwerkt Bonhof o.a. polarfichte, red ceder, hemlock, espen en elzen schroten en isoleert met vlas.
Vlas is een natuurproduct en heeft een zeer hoge isolatiewaarde. De geprefabriceerde elementensauna’s en maatcabines voor de particulier, maar ook de speciale constructies voor de professional
 hebben al vele jaren hun deugdelijkheid
 bewezen.

 

U kunt de saunacabine als basis uitbreiden met ramen, glaspanelen, steenstrips, afgeronde- en ergonomische banken, afgeronde rugleuning, kleur verlichting en zelfs een ingebouwd solarium.

Sauna met vele variaties

De saunacabines bieden een aantal standaardmaten met verschillende bankopstellingen. De banken zijn in de karakteristieke L-vorm en in meerdere niveau’s geplaatst.
Door de vele verschillende basismaatvoeringen is de Bonhof sauna als standaard cabine aan vele ruimtes aan te passen. Dat is echter nog niet alles. U kunt kiezen voor meer luxe. Bijvoorbeeld een glazen wand of een schuine wand, eventueel met daarin een deur. Maar ook kunt u kiezen voor een afwijkende maat van de cabine, zowel in breedte, lengte als hoogte. Ook de bankopstelling kan, indien mogelijk, aan uw wensen worden voldaan. Met afgeronde- en ergonomische banken en een afgeronde rugleuning met kleurlichttherapie. Als maatcabine passen we de cabine aan iedere ruimte aan, zelfs onder een schuin dak.

 

Verder is het mode om een wand in de sauna van steenstrips te voorzien of en raam met een mooie reproductie van een landschap of iets dergelijks dat geheel uitgelicht wordt. Of wat te denken van een ingebouwd solarium. Ook veel glas in de sauna is een hot item. Wat is er mooier dan vanuit de sauna in de tuin te kijken?

Kleur verlichting

Led kleur verlichting kan in elke saunacabine ingebouwd worden. Kleuren hebben invloed op onze geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Door een led kleur verlichting in de cabine te bouwen, wordt de psyche gestimuleerd en voelt men zich behaaglijk. De led kleur verlichting is gebaseerd op meerdere kleuren.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01