{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}
Spa's

Genieten van warm, bruisend water

U denkt aan een spa. Wilt u een spa voor binnen of buiten? Hoeveel zit- en ligplaatsen?

Er zijn diverse mogelijkheden.

Spa een weldaad voor het lichaam

Het woord “spa” is afkomstig van de Latijnse woorden “Sanus Per Aqum” wat “gezondheid in het water” betekent. Doordat een spabad een masserende werking heeft, wordt dit in combinatie met warm water als relaxed en spierontspannend ervaren, wat ten goede komt aan de algemene gezondheid van de mens. De betekenis “gezondheid in het water” klopt dus zeker.

Krachtige massagestralen helpen uw verkrampte spieren en pijnlijke gewrichten te versoepelen. De spanning en stress nemen snel af wanneer u zich twee of drie keer per week even de tijd gunt om in het warme water van de spa te ontspannen. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Zodra zuurstof en voedingsstoffen uw spieren bereiken zetten de bloedlichamen uit. Zo worden gifstoffen uit uw lichaam verwijderd, zodat de kans op griep en verkoudheid afneemt.

Daarnaast ontspant uw lichaam zich, doordat het natuurlijk drijfvermogen uw lichaamsgewicht met negentig procent laat dalen. Zo wordt ook de druk op uw gewrichten weggenomen. U geniet van een heerlijke massage. De sterkte van de jets kunt u zelf instellen. Een spabad verlicht gewrichtspijnen, spierpijnen, onderrug, menstruele pijnen, hoofdpijnen en bevorderd de bloedcirculatie waardoor de bloeddruk beter gereguleerd wordt.

Spa, hottub, jacuzzi, whirlpool en bubbelbad?

Er is geen verschil tussen een spa, hottub, jacuzzi, whirlpool en bubbelbad.
Hetzelfde product wordt in de praktijk de ene keer genoemd als zijnde een spa, de andere keer als hottub en weer een andere keer als zijnde jacuzzi, whirlpool of bubbelbad. Eigenlijk is alleen de naam verschillend! Jacuzzi is zelfs een familienaam. Het zijn allemaal verwarmde baden, waarvan het water ongeveer een temperatuur heeft van 38 graden Celsius en waar bubbels (luchtstralen) en/of masserende hydrojets (waterstralen) zorgen voor een aangename en relaxte massage. De baden hebben dus allemaal als doel, u te laten genieten en ontspannen in een warm bad. De verschillende benamingen zeggen dus niets over de mogelijkheden en de grootte van een bad.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01