{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Veelgestelde vragen

Waar plaats je een spa? +

Een spa kun je binnen of buiten plaatsen. Bij een buitenspa is de locatie heel erg belangrijk. Je hebt een vrije plaats nodig met een stevige ondergrond. Plaats het bad ook niet te ver van de woning af. Vooral in de winter is het niet fijn om met weinig kledij of bloot een lange afstand af te leggen. Hou ook rekening met overhangende bomen waardoor er vuil en blaadjes in het water van de spa terecht kunnen komen.

sluiten
Hoe onderhoud je het water van een spa? +

Je moet wekelijks de pH-waarde van het water controleren. De aanbevolen pH-waarde van het water dient zich tussen de 7,0 en 7,2 te bevinden. Dit is nodig om het chloor optimaal te laten werken. Ook het chloor moet wekelijks gecontroleerd worden. De hoeveelheid is afhankelijk van de waterinhoud van de spa, de vervuiling en de temperatuur. Chloortabletten worden veelal gebruikt voor een continue dosering, terwijl granulaat meer voor een snelle oplossing wordt gebruikt (shockbehandeling). De pH- en chloorwaarde kunt u meten met een testset. 

Wij raden aan om het water in de spa per kwartaal te vervangen. Leeg laten en opnieuw vullen.
Het is niet alleen belangrijk voor de waterkwaliteit, maar ook voor de spa zelf om deze goed te kunnen schoonmaken.

sluiten
Wat doet een ozonator? +

Een ozonator zet zuurstof om in ozon. De met ozon verrijkte lucht wordt met het water in de spa vermengd. Het sterke oxydatie vermogen van ozon zorgt ervoor, dat alle bacteriën, schimmels en virussen vernietigd worden. Je hoeft dus minder chloor te gebruiken.

sluiten
Wat doet de kracht van warm water? +

Warm water zorgt ervoor, dat de bloedvaten verwijden en zorgt voor een betere doorstroming van het bloed en afvoer van afvalstoffen. Het water zorgt voor gewichtloosheid, waardoor de druk op uw spieren en gewrichten vermindert en ze de kans krijgen om te ontspannen. Een warm watermassage zorgt voor de aanmaak van extra endorfine. Deze stof geeft u een goed gevoel en wordt door uw lichaam zelf aangemaakt.

sluiten
Wat is een jet? +

Een jet is een opening, waarlangs lucht of water in een spa geblazen wordt. De jets zitten verspreidt in de spa en bieden een masserend effect. Er zijn verschillende jets. Grote jets geven een bredere massage, kleine jets geven eerder een puntmassage.

sluiten
Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01