{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}
Stoomcabines

Stoomcabine

Een stoombad is een warme ruimte van een goede 40 graden Celsius met een hoge luchtvochtigheid van 100%.

 

Stoombaden zijn niet meer weg te denken in een wellness ruimte. Zo’n dertig jaar geleden kwamen de eerste stoombaden op de markt. Dit waren combinaties van douche en stoomcabine. Deze combinaties werden aanvankelijk alleen verkocht via de speciale vakhandel, waar Bonhof Wellness er één van was. Gaandeweg begon de populariteit toe te nemen en zagen de badkamerspeciaalzaken hier ook brood in, ondanks dat zij niet bekend waren met stoom en warmte.

Bonhof Wellness is een specialist in stoomcabines voor zowel de particuliere als de professionele markt.

 

Nog steeds worden er standaard stoombaden van acryl geproduceerd. De grote kracht van Bonhof ligt in het op maat maken van stoom/douche cabines.

Deze maatcabines worden geheel ingericht naar de wensen van de klant en worden op locatie gemonteerd. De wanden, plafond en banken zijn gemaakt van een harde isolatie die nadien worden betegeld. Uiteraard kunnen er allerlei voorzieningen getroffen worden zoals diverse soorten banken, nissen, fonteinen en kleurlicht.

Een stoomgenerator, met een vermogen aangepast op het aantal kubieke meters inhoud, zorgt voor een constante aanvoer van stoom in combinatie met een geurstofinjector.

 

Het gebruik van een stoombad zorgt voor een beter immuunsysteem, houdt het lichaam in goede conditie en is gezond. Het zorgt voor een natuurlijke vochtbalans en bevrijdt de luchtwegen. Via de huidporiën, die wagenwijd openstaan, komt er zweet met vuil naar buiten. Al met al leidt het gebruik van een stoombad tot totale ontspanning van lichaam en geest.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01