{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Een filterinstallatie zorgt voor schoon water

Een zwembad is er voor uw ontspanning en plezier. Schoon zwembadwater is dus een absolute must. Een pomp/filterinstallatie maakt het water schoon. Dat werkt als volgt: het water komt via de overloopgoot of skimmer in de pomp, die er voor zorgt dat het water door het filter loopt. De troep blijft achter in het filter, het schone water komt weer terug in het zwembad. De pomp zorgt ervoor, dat het water circuleert, zodat al het zwemwater wordt gefilterd. En dat betekent dus: hoe groter het zwembad des te meer water en des te krachtiger de pomp moet zijn. De pomp moet voldoende capaciteit hebben. De afmetingen van het zwembad zijn bepalend voor de capaciteit.

Filterinstallaties met actief filter materiaal

Bonhof Wellness vult alle filterinstallaties met AFM van Dryden Aqua. AFM staat voor Actief Filter Materiaal. Het bestaat uit actieve korrels van gerecycled – milieuvriendelijk – glas.
Hoe werkt het? Het komt er feitelijk op neer, dat de korrels zo worden geladen dat ze in staat zijn, om als een soort magneet zelfs de kleinste deeltjes vuil uit het zwembadwater naar zich toe te trekken. Microdeeltjes, sub-micro-deeltjes en zelfs organische stoffen. Maar liefst negentig procent van de vervuiling! AFM wordt gebruikt in combinatie met APF en ACO. Het zwemwater benadert hiermee drinkwaterkwaliteit. Het resultaat? AFM voorkomt en vermindert bacteriegroei. Bacteriën hechten zich niet gemakkelijk aan AFM. Daardoor kunnen ze zich niet vermenigvuldigen tot een ‘bioflim’. U hoeft dus minder chemicaliën te gebruiken en het filter hoeft minder lang en vaak te worden teruggespoeld, waardoor u ook op uw waterrekening bespaart.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01