{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Zwembad overkapping

Een overkapping combineert het comfort van een binnenbad met de voordelen van een buitenbad. Bij slecht weer zwemt u binnen, maar zodra de buitentemperatuur stijgt schuift u de panelen open en uw binnenbad is een buitenbad. U kunt het gehele jaar lang onbezorgd blijven zwemmen. Het zwembad blijft schoon en het water op een aangename temperatuur. Het uiterlijke verschil zit hem in de grootte. In het algemeen geldt: hoe groter de ruimtes, des te meer comfort.

 

Gevarieerd als het aanbod in zwembaden is ook de variëteit in overkappingen. De overkappingen zijn behalve in de standaard kleuren groen, wit of aluminium, verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en dus af te stemmen op de bouwstijl van het huis. In principe kan elk zwembad worden overkapt, mits het niet langer dan twintig en niet breder dan tien meter is.

Zwembad afdekking

Zwembadafdekkingen zijn er in allerlei soorten en maten. Van een simpel bladernet tot volautomatische lamellenafdekkingen. Er zijn ook afdekkingen, die niet alleen de temperatuur lang vasthouden, maar bovendien het water verwarmen. Een aantal afdekkingen heeft daarnaast nog een belangrijke functie: Veiligheid!

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01