{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Polyester baden in verschillende modellen

Polyester zwembaden zijn er in 2 soorten. Het zogenoemde monoblok en de losse elementen. Het monoblok is een zwembad uit één stuk. Polyfaser zwembaden zijn vervaardigd uit duurzaam glasvezelversterkte polyester zonder naden of verbindingen. De solide constructie kan tegen een stootje en vraagt weinig onderhoud. Er zijn ruim 25 Polyfaser monoblok modellen in het assortiment: strak, glad en zonder (las) naden, maar ook in verschillende kleuren. Het assortiment wordt steeds uitgebreider. Monoblok zwembaden hebben als voordeel dat ze relatief snel geplaatst kunnen worden.

Aanleg van een Polyester zwembad

Het aanleggen van een polyester zwembad gaat als volgt. Eerst worden er bouwkundige voorzieningen getroffen, zoals het graven van een gat, storten van de betonvloer en het ondermetselen van de trap. Een vrachtwagen komt het zwembad thuis bezorgen, rechtstreeks vanuit de fabriek van Polyfaser in Italië. Door het transport per vrachtwagen zijn de monoblok zwembaden aan maximale maten gebonden. De maximale maat is 4 bij 12 meter. Het zwembad wordt met behulp van een kraan in het gat geplaatst en de leidingen worden rondom aangebracht. Zodra dat klaar is wordt er rondom het zwembad gestabiliseerd zand aangebracht.

Wilt u zich niet laten beperken door de afmetingen van een monoblok, maar wel profiteren van de voordelen van een polyester zwembad, dan zijn elementen zwembaden een optie. Zo’n zwembad – de naam zegt het al – bestaat uit losse elementen die ter plekke aan elkaar worden geschroefd. Dat gebeurt door specialisten van Polyfaser. Het grote voordeel is, dat met een elementen zwembad alle afmetingen en modellen haalbaar zijn.

 

Het plaatsen van een zwembad dient u dan ook aan een ervaren zwembadbouwer over te laten. Het biedt u jaren lang zwemplezier.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01