{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}
Bonhof Wellness is meer dan 35 jaar fabrikant en leverancier van Wellness in en om uw woning.

Interesse of advies nodig?
Om er voor te zorgen dat onze wellness specialisten voldoende tijd voor u hebben, adviseren wij u om een afspraak te maken.

Projecten Particulier

Op uw verlanglijstje staat sauna, infrarood, zwembad, stoombad, spa of zonnebank. Dan is Bonhof Wellness uw partner.

 

Uw plannen worden omgezet in een 3D tekening. Hiermee begint de voorpret van uw toekomstige wellness in huis of in de tuin.

Projecten

Bonhof is gespecialiseerd in design sauna’s of infraroodcabines die geheel op maat worden gemaakt in de goed geoutilleerde fabriek in Groenlo. Moet het naar de huidige trend of supermodern. U zult verrast staan van de veelzijdigheid van Bonhof Wellness.

 

Maar ook voor het standaard programma bent u in Groenlo aan het goede adres. Natuurlijk kan alles op maat gemaakt worden, geheel naar uw wensen.

Hoogwaardige eenvoud tot oogstrelende ontwerpen worden door de eigen vakmensen, sommigen met meer dan 30 jaar ervaring, bij u thuis gerealiseerd.

 

Wilt u een stoomcabine of zwembad. Ook hiervoor bent u van harte welkom. In onze showroom is een klein zwembad gebouwd waar wij alle ins en outs kunnen laten zien. Van eenvoudig tot zeer luxe. Bent u op zoek naar een zwembad met skimmers of met een overloopsysteem en volledige automatisering.
Wij kunnen u adviseren omtrent de verschillen.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01