{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Saunacabine in een eiken tuinhuis

In Aalten in de Achterhoek is in een eiken tuinhuis deze zeer fraaie opmaat gemaakte saunacabine gebouwd. De medewerkers van Bonhof Wellness hebben wederom laten zien dat het meubelmakers zijn.

 

De saunacabine is geheel ter plekke op maat gemaakt. Raampartijen zijn in de cabine geïntegreerd. In het tuinhuis is een voorportaal getimmerd met een rustbank en de mogelijkheid om de badjassen op te hangen en handdoeken weg te leggen.

 

Achter de rugleuning is een kleurlichttherapie gemonteerd. Met de afstandsbediening kunnen 8 verschillende kleuren en 5 kleurlicht programma’s gekozen worden.

 

De banken zijn van abachi hout en aan de voorzijde mooi afgerond. De rugleuningen en de tussenbankbekleding zijn ook van abachi hout en eveneens afgerond.
Verder is de sauna voorzien van een Bi-O kachel. Hiermee kan naast een traditionele Finse sauna ook genoten worden van een soft sauna. Dit is een saunabad met een lagere temperatuur (ca. 60 graden) en een hogere relatieve luchtvochtigheid.

 

De sauna wordt verder gecomplementeerd met een stabiele bronsglazen veiligheids deur dik 8mm en 2 RVS geborstelde scharnieren. Ook de accessoires zoals thermo-hygrometer, kuipje met kunststof binnenemmer, houten lepel, zandloper, eucalyptusolie, hoofdsteunen behoren tot de uitrusting.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01