{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Wellness tuin in Zieuwent met zwembad, douche, sauna en spa

Het zwembad is uitgevoerd met een overloopgoot dit geeft een prachtig beeld. De waterlijn staat gelijk met het terras en wordt extra geaccentueerd door de donkere randtegel.In één van de hoeken is een inlooptrap geplaatst. Deze trap zorgt voor een eenvoudige entrée en exit van het zwembad. De installatie is geheel geautomatiseerd, automatisch terugspoelen, buffertank besturing, Aqua Easy Next regeling, Poolcontrol, verwarming cv-zijdig, zonnecollectoren en een freqeuntie geregelde pomp, hierdoor is deze onderhoudsvriendelijk en energiezuinig. Rondom het zwembad ligt een keramische tegel die gelegd is in een betonmortel met een grove structuur. Deze structuur zorgt ervoor dat de keramische tegel niet kan los vriezen in de winter. Over het zwembad is een Coverseal afdekking geplaatst. Deze afdekking maakt het onderhoud eenvoudig. Het zeil wordt in een klein U-profiel automatisch vastgezet bij het sluiten van de afdekking. Deze constructie zorgt ervoor dat er weinig tot geen vervuiling in het zwembad kan waaien.

 

Achter het zwembad bevindt zich een Jee-O Fatline regendouche met mengkraan vervaardigd uit de beste kwaliteit RVS. Met het plaatsen van deze douche maakt men het geheel compleet. Met name de toegevoegde waarde van het af kunnen douchen voor men gaat zwemmen of om koud af te douchen naar gebruik van de sauna.

 

Deze sauna opmaat gemaakt onder de kapschuur is een traditionele sauna vervaardigd uit Polarfichte schroten. De sauna indeling is opmaat gemaakt en bestaat uit abachi banklatten. Deze indeling bestaat uit de luxe uitvoering met afgeronde banken en rugleuningen. Het raam in de wand zorgt voor een prachtig uitzicht in de tuin.

 

Om het geheel te complementeren staat er onder de kapschuur een spa de OS 502 spa. Deze spa behoort tot de top in de markt en is voorzien van een goede verdeling van massage jets. Het voordeel van deze spa is dat elke massage jet onafhankelijk in te stellen is.

Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01