{{quantity}}
Winkelmand
{{ productInfo }}
{{ productVariationInfo }}
Hoeveelheid
-
+
{{ fullPrice }}

Kachels voor uw sauna

Of het nu een ijzig koude winterdag is of een lauwwarme zomeravond, een saunabad is altijd ontspannend. Met de juiste sauna kachel bereikt u altijd het door u gewenste saunaklimaat. Bij Bonhof Wellness kunt u kiezen uit verschillende saunakachels voor cabinevolumes van 3 tot 75 m3 en een vermogen van 3 tot 36 kW. Daarnaast zijn door EOS speciale S-line kachels ontworpen. Fraai vormgegeven design kachels voor de particuliere en professionele markt. Uiteraard voeren wij deze serie ook in ons assortiment. Kachels voor bevestiging aan de wand en standkachels. Alle kachels zijn zeer compact, zodat ze weinig plaats innemen in de cabine.

 

Staat de kachel, die u zoekt hieronder niet tussen, neem dan contact met ons op. Onze prijslijst vertegenwoordigt niet het gehele assortiment. U kunt ook de brochure downloaden. De prijslijst en EOS brochures staan onder brochures in het menu.

Bi-O Kachels

De Bi-O kachels hebben een waterreservoir.
Naast het klassieke saunabad, heet en droog, is er de mogelijkheid om een matig warm bad met hoge luchtvochtigheid en kruidenaroma te gebruiken.

Saunagaskachels

Bonhof Wellness is importeur van Kusatek gaskachels in Nederland.

 

Kusatek saunatechnik, een onderdeel van EOS, is binnen Europa toonaangevend fabrikant van saunagaskachels. Een team van ingenieurs heeft de hele serie KUSATHERM saunagaskachels ontwikkelt en in productie gebracht. De kachels worden voortdurend verder ontwikkeld en verbeterd. De hoge kwaliteitsstandaard en de veiligheid van de producten worden gegarandeerd door het gebruik van hoogwaardige materialen, een moderne productie en door een constante productie-en kwaliteitscontrole. De KUSATHERM saunagaskachels zijn zodanig ontworpen, dat zij door een plaatselijke installateur gemonteerd en onderhouden kunnen worden. Indien gewenst worden deze werkzaamheden door de ervaren KUSATEK of Bonhof Wellness monteurs verricht.

Energiebesparing

Voordelen van de KUSATHERM-Serie:

 

70% minder bedrijfskosten ten opzichte van elektra
Terugverdientijd in minder dan 1,5 jaar
Lagere CO2-uitstoot
Korte opwarmtijden
Inzetbaar bij binnenruimtes
Geen verwarmingsbuizen onder de banken, waardoor de banken niet heet worden
Minder onderhoudskosten, omdat de lucht door een filter wordt aangezogen

 

Gekeurd volgens de richtlijnen voor gasapparaten en gecertificeerd als saunagaskachels voor het gebruik in de sauna. CE 0085BT0401

Filter Artikelen
Selecteer 1 of een combinatie van onderstaande filters
  • Design saunakachels
  • Geïntergreerde bediening
  • In combinatie met bedieningspaneel
  • Met verdamper
  • Professionele standkachels
Close

Contact

Uw bericht is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Kies bestand
Bonhof Wellness B.V.
Batterij 14
7141 JL Groenlo


Rekening | 65.32.54.598
IBAN | NL47 INGB 0653254598
BIC | INGBNL2A


KVK | 55788378
BTW | NL851860229B01